اطلاعات دوره
عنوان دوره همایش ملی تغذیه آبزیان با غذای زنده
نوبت برگزاری
موضوع نقش غنی سازی غذاهای زنده با تاکید بر آرتیما در تغذیه آبزیان
برگزار کننده
محل برگزاری
مدیر اجرایی محسن بابایی
دبیر علمی دکتر علی حاجی زاده
سال برگزاری 1397
معرفی
تعداد مقالات: 48

1 بیوتکنیک تکثیر و پرورش جلبک Spirulna platensis
مریم فلاحی کپورچالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

2 پرورش ریزجلبک نانوکلروپسیس اوکولاتا (Nannochl oropsi s ocul ata)
اسمعیل پقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1023.62 K)

3 تولید انبوه جلبک بعنوان غذای آبزیان
آزاده رحمانی؛ مریم ملاصالحی؛ آیدا حمیدخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

4 تولید غذای زنده (Chironomidae) در منطقه بافق استان یزد
فرهاد رجبی پور؛ نسرین مشائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.47 MB)

5 بیوتکنیک تکثیر و پرورش کرم خاکی با هدف غذای مکمل درآبزی پروری
اکبر پورغلامی مقدم؛ سید محمد صلواتیان؛ کامبیز خدمتی؛ تورج سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (966.6 K)

6 رفتار تولید مثلی و تخم ریزی در کرم پرتار دریایی Perinereis nuntia در شرایط آزمایشگاهی
عباسعلی زنده بودی؛ قاسم غریبی؛ محمد خلیل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

7 بهره گیری از غذای زنده غنی شده با واکسن در آبزیان جهت پیشگیری از بیماری های اخطار کردنی سازمان OIE
جلیل ذریه زهرا؛ محمدرضا مهرابی؛ مسعود صیدگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (842.81 K)

8 تغذیه لارو شیرونومیده پرورشی با روغن های مختلف و استفاده از آن در بهبود تغذیه و بقای لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
حمیدرضا پورعلی فشتمی؛ ذبیح اله پژند؛ نعمت پیکران مانا؛ علیرضا علیپور؛ تورج سهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

9 کپسوله کردن زیستی (Bioencapsulation) غذای زنده، یک روش موثر در واکسیناسیون ماهیان دریایی علیه بیماری ویبریوزیس
اشکان اژدهاکش پور؛ رحیم پیغان؛ مسعود قربان پور؛ مینا آهنگر زاده؛ مریم میربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (979.46 K)

10 ارزیابی سطوح مختلف تغذیه ای ریز جلبک های Pavlova lutheri و Chaetoceros muelleri بر رشد و بقاء صدفچه مروارید ساز زنی (Pteria penguin)
علیرضا سالار زاده؛ پگاه غلامی؛ مریم آفتابگرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

11 بررسی استفاده از غذای زنده در آبزی پروری
ابوالفضل بحری؛ علی بیگی کلشتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

12 بررسی اثرات حشرات در جیره غذایی آبزیان در مقایسه با جیره های غذایی دیگر و نقش آن در پرورش ماهی
علی بیگی کلشتری؛ ابوالفضل بحری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

13 بررسی سطوح اسیدهای چرب غیراشباع (HUFA) آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) بالغ در غنی سازی شده با غلظت های مختلف اسید چرب (SPARI SELCO)
احترام محمدی؛ محمد خلیل پذیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

14 اوپتیمم شوری برای پرورش ریزجلبک نانوکلروپسیس اوکولاتا در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی (ره)
اسمعیل پقه؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ جاسم غفله مرمضی؛ سیمین دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1005.9 K)

15 تاثیر غذای زنده بر سیستم ایمنی آبزیان
شبنم چشمی؛ مریم عامری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

16 روش های نوین پرورش آرتمیا: تولید و عمل آوری
ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

17 استفاده از رافینات و ویناس به عنوان منبعی از کربوهیدرات ها در پرورش آرتمیا
سعید وحدت؛ ناصر آق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

18 شیرابه کود گاوی بدون کمپوست جهت بارورسازی استخرهای پرورش ماهیان گرمابی با تاکید بر غذای زنده
حسن نصراله زاده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ فریبا واحدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

19 تاثیر غنی ساز داخلی و خارجی بر پروفایل اسید چرب و ویتامین ث ناپلیوس ارتمیا ارومیانا
محمود حافظیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

20 مروری بر پرورش کرم سفید (Enehytraeus albidus)
کامبیز حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (911.46 K)

21 بررسی تاثیر استفاده از کودهای اوره و فسفات بر روند رشد و زی توده ریزجلبک Dunaliella salina
زهرا امینی خوئی؛ علیرضا صوفی مقدم؛ امام بخش دلوکیان؛ سلیم جدگال؛ الناز عرفانی فرد؛ عباس حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

22 مطالعه امکان پرورش آرتمیا ارومیانا در استخرهای با آب کم شور و عایقبندی شده با لایه ژئوممبران
بایرامعلی داداش پور؛ فریدون محبی؛ رضا احمدی؛ ژاله علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

23 تاثیر جایگزینی پودر ریزجلبک اسپیرولینا Spriulina platensis با پودر ماهی بر عملکرد رشد میگوی و انامی Litopenaeus vannamei
سمیه پاک روان؛ آرش اکبرزاده؛ میرمسعود سجادی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ فرزانه نوری؛ مسعود اصغری؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.57 K)

24 تاثیراستفاده از کمپلکس کنسانتره ریزجلبکی بر فاکتور های رشد و درصد زنده مانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
معصومه علیپور؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (999.97 K)

25 استفاده از غذای زنده فیتو پرشین در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان گیلان
معصومه علیپور؛ حمید دنیایی داریان؛ حمیده کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1004.42 K)